Antica Residenza Monti Roma – Locaţie – Pe Via dei Serpenti, 15, suntem situaţi pe una din străzile cele mai frumoase ale Romei
 
Antica Residenza Monti Rome
              Oferte Speciale
Acasă Apartamente Servicii Locaţie Tur Video Tur Virtual Întrebări Frecvente
Acasă Apartamente Servicii Locaţie Tur Video Tur Virtual Întrebări Frecvente
Rezervatii
               
               

Roma este un oraş care se poate explora cel mai bine mergând pe jos – plăcerile sale de multe ori nu se află în monumente înalte, ci şi în colţuri şi crăpături acumulate în mii de ani în centrul istoric. Din fericire Antica Residenza Monti Roma se află în centrul centrului. Veţi petrece vacanţa Dvs. într-un apartament care este aproape de atracţiile cele mai faimoase ale Romei.

Apartamentele noastre de vacanţă sunt situate chiar în centrul Romei, la doar o plimbare scurtă de staţia de metrou Cavour, Colosseum, Pieţele lui Traian şi Forul Roman. La distanţă mică se află Palatino, Fântâna Trevi, Treptele Spaniole şi multe pieţe spectaculoase, inclusiv Campo de Fiori şi Piazza Navona. Alte atracţii, cum ar fi Castel Sant Angelo şi desigur Vaticanul sunt la o plimbare mai lungă sau un drum rapid cu metroul.

Dacă sunteţi un om de afaceri, nu vă faceţi griji pentru că sunt centre de comerţ în apropiere. Cu acces rapid la toate atracţiile Romei, Antica Residenza Monti poate fi centrul de plecare perfect pentru oricine. Un apartament în centrul renumit al Romei înseamnă că puteţi ajunge oriunde vreţi foarte uşor sau sunteţi deja acolo!

Cu toate acestea, primul loc de vizitat este Centrul de Rezervări Online unde puteţi rezerva şederea la Antica Residenza Monti Roma. Sau dacă doriţi să vedeţi prima dată Apartamentele uitaţi-vă la Turul Video şi Turul Virtual.

VERIFICATI DISPONIBILITATEA


arrow

Cum să ajungeţi aici

Legăturile de transport public la şi de la Termini sunt bune pentru ambele aeroporturi Fiumicino şi Ciampino – prima dintre ele fiind un tren expres şi aceasta din urmă un serviciu de transport cu autobuzul care pleacă din afara secţiunii Sosiri. De la Termini suntem la o scurtă plimbare, jos pe Via Cavour spre dreapta de la librărie. Pentru ajutor, imprimaţi harta din dreapta.

 

Antica Residenza Monti Rome

Antica Residenza Monti Rome | Via dei Serpenti, 15, 00184 Roma | Tel. +39 06 4815736 | Fax +39 06 4885837 | E Mail: marketing@therelaxinghotels.com | P.Iva 5134461002
Site designed and maintained by : Fisheyes Ltd | Copyright (c) Residenza Monti | All Rights Reserved