Antica Residenza Monti Roma – Acasă – Apartamente de lux de închiriat pe termen scurt
 
Antica Residenza Monti Rome
              Oferte Speciale
Acasă Apartamente Servicii Locaţie Tur Video Tur Virtual Întrebări Frecvente
Acasă Apartamente Servicii Locaţie Tur Video Tur Virtual Întrebări Frecvente
Rezervatii
               
               

Ce?
Antica Residenza Monti Roma – nu este un loc pentru turişti obişnuiţi. Dacă vă place să vedeţi lucrurile ca localnicii, ca să trăiţi viaţa cum o trăiesc romanii, dacă ţineţi la independenţa Dvs., atunci acesta este locul pentru Dvs.

De ce noi?
Doar pentru că sacrificaţi sentimentul autoritar al unui hotel, să nu credeţi că trebuie să renunţaţi şi la stil. Cele şase apartamente sunt unele dintre cele mai luxoase apartamente de închiriat pe termen scurt din Roma: avem apartamente duble şi apartamente studio echipate cu cele mai moderne posibilităţi de distracţie de 4 stele. Acestea includ televiziune prin satelit şi o bucătărie completă. Toate apartamentele noastre sunt decorate într-un stil elegant şi modern – sunt spaţioase şi luminoase şi de-a dreptul confortabile!

Mai mult decât o vacanţă
Dacă sunteţi turist sau om de afaceri şi staţi pe termen lung, apartamentele de la Antica Residenza Monti sunt ideale pentru Dvs.: simţiţi-vă bine în Oraşul Etern fără preţurile de noapte exorbitante care vă bagă în datorii pentru veşnicie! Cei care vor să aprecieze cultura oraşului, petrec vacanţele lor în apartamente ca ale noastre, văzând Roma ca romanii.

Avantajele unei locaţii centrale
Puteţi ajunge cu uşurinţă de la apartamentul Dvs. sigur la o serie de restaurante şi magazine şi la locurile istorice ale Romei. Şi când vă întoarceţi, vă veţi simţi ca acasă – fără străini rătăcindu-se în hol, fără ghiduri turistice arogante.

Autarhie în Oraşul Etern
Faceţi o alegere informată când rezervaţi călătoria Dvs. la Roma. Depăşiţi graniţele hotelului tipic pentru o experienţă nouă într-una dintre cele mai frumoase apartamente duble sau studio de la Roma. 

 
VERIFICATI DISPONIBILITATEA


arrow

Rezervă Online Sigur
Acum puteţi rezerva online folosind sistemul nostru de rezervare nou şi sigur, având la dispoziţie mai multe limbi şi mai multe tipuri de carduri.

arrow

Oferte Speciale!
Alegeţi dintre ofertele noastre speciale pe care le avem pe tot parcursul anului – tarife competitive şi promoţii de ultimă oră sunt disponibile pentru fiecare sezon.

 
arrow

Tur Video
Nou! Bucuraţi-vă de un Tur Video al Residenzei Monti înainte de a sosi!

Antica Residenza Monti Rome

Antica Residenza Monti Rome | Via dei Serpenti, 15, 00184 Roma | Tel. +39 06 4815736 | Fax +39 06 4885837 | E Mail: marketing@therelaxinghotels.com | P.Iva 5134461002
Site designed and maintained by : Fisheyes Ltd | Copyright (c) Residenza Monti | All Rights Reserved