Antica Residenza Monti Róma – Szolgáltatások
 
Antica Residenza Monti Rome
              Különleges Ajánlatok
Főoldal Apartmanok Szolgáltatások Helyszín Videó Túra Virtuális Túra GYIK
Főoldal Apartmanok Szolgáltatások Helyszín Videó Túra Virtuális Túra GYIK
Foglalasok
               
               

Turista apartmanjaink szépsége abban rejlik, hogy mindene megvan, amire szüksége lehet, így nem kell bevetnie a szokásos turista trükköket ezek megszerzésére.

Biztosítjuk Önnek a luxust a mindennel felszerelt apartmanokban és a kiváló helyszínt. Szeretne egy túrát? Mi segítünk ebben. Szeretne vacsorát? Van konyhája!

Ha rövid- távra bérelhető apartmanjainkban száll meg, azt jelenti, hogy elég hosszú ideig lesz velünk, hogy kialakítson valamiféle rutint. Ebben az esetben a legjobb szállás, amit nyújthatunk az, hogy azt az ízlést és kényelmet biztosítjuk Önnek, amit otthonával társít.

Ez az érzés elkíséri Önt sétáin Róma történelmi központjában és visszafele is, apartmanjába tartva. Az Antica Residenza Monti Róma nemcsak ideiglenes apartmanja lesz, a Kolosszeum közelében, hanem az otthona is.

Nézze meg Virtuális Túránkat és Videó Túránkat, hogy jobban megismerhesse szolgáltatásainkat. Foglalhat is, ha meglátogatja Online Foglalási Központunkat.

ELÉRHETOSÉG ELLENORZÉSE


arrow

GYIK
Böngésszen a leggyakrabban feltett kérdések között, hogy több információt kapjon az Antica Residenza Monti Rómáról.

arrow

Különleges Ajánlatok!
Különleges ajánlatok egész évben – ellenőrizze folyamatosan, hogy mi áll rendelkezésre.

 

Antica Residenza Monti Rome

Antica Residenza Monti Rome | Via dei Serpenti, 15, 00184 Roma | Tel. +39 06 4815736 | Fax +39 06 4885837 | E Mail: marketing@therelaxinghotels.com | P.Iva 5134461002
Site designed and maintained by : Fisheyes Ltd | Copyright (c) Residenza Monti | All Rights Reserved