Antica Residenza Monti Róma – Helyszín – Róma egyik leghíresebb utcájában vagyunk, a római élet sűrűjében.
 
Antica Residenza Monti Rome
              Különleges Ajánlatok
Főoldal Apartmanok Szolgáltatások Helyszín Videó Túra Virtuális Túra GYIK
Főoldal Apartmanok Szolgáltatások Helyszín Videó Túra Virtuális Túra GYIK
Foglalasok
               
               

Rómát gyalog a legjobb felfedezni – az élvezet gyakran nem a kimagasló műemlékekben rejlik, hanem a kis zugokban és résekben, amelyekben több ezer éves történelem halmozódott fel. Szerencsére az Antica Residenza Monti Róma a központ központjában található – így vakációja egy olyan apartmanban telik, amely könnyen megközelíthető távolságra van Róma leghíresebb látnivalóitól.

Vakációs apartmanjaink Róma központjában helyezkednek el, rövid sétára a Cavour metrómegállótól, a Kolosszeumtól, a Traianusz Piacától és a Forum Románumtól. Egy rövid kószálás után megnézheti a Palatinusz  Dombot, a Trévi Kutat, a Spanyol Lépcsőt és sok látványos ’’’piazza’’-t, mint a Campo de Fiori vagy a Piazza Navona. Más látnivalók, mint a Castel Sant’Angelo és természetesen a Vatikán egy kényelmes sétára vagy egy gyors metróutazásra vannak.

Nem kell aggódnia, ha üzleti úton van akkor sem, mert kereskedelmi központok is vannak a közelben. Az Antica Residenza Monti Róma tökéletes helyszíne könnyű hozzáférést biztosít Róma minden részéhez. Egy apartman Róma híres belvárosában azt jelenti, hogy könnyen eljut oda, ahová mennie kell, vagy már ott is van!

Azonban az első hely, amit meg kell látogatnia, az az Online Foglalási Központ, ahol szállást foglalhat az Antica Residenza Monti Rómába. Vagy ha az Apartmanokat szeretné látni, nézzen be a Virtuális Túra vagy a Videó Túra oldalára.

ELÉRHETOSÉG ELLENORZÉSE


arrow

Hogyan Érkezzen Ide

A tömegközlekedési kapcsolatok a Termini-ig és Termini-ből egyaránt nagyon jók – a Fiumicino Repülőtérről Express vonat, a Ciampino Repülőtérről autóbusz közlekedik. A Termini Vasútállomástól egy rövid séta lefele a Via Cavour-on a jobb oldalon a könyvesbolt mellett és máris megérkezett. Nyomtassa ki a jobboldali térképet, hogy segítse a tájékozódásban.

 

Antica Residenza Monti Rome

Antica Residenza Monti Rome | Via dei Serpenti, 15, 00184 Roma | Tel. +39 06 4815736 | Fax +39 06 4885837 | E Mail: marketing@therelaxinghotels.com | P.Iva 5134461002
Site designed and maintained by : Fisheyes Ltd | Copyright (c) Residenza Monti | All Rights Reserved