Antica Residenza Monti Róma – Apartmanok
 
Antica Residenza Monti Rome
              Különleges Ajánlatok
Főoldal Apartmanok Szolgáltatások Helyszín Videó Túra Virtuális Túra GYIK
Főoldal Apartmanok Szolgáltatások Helyszín Videó Túra Virtuális Túra GYIK
Foglalasok
               
               

Az exkluzív apartmanok az Antica Residenza Monti Rómában a város történelmi központjában helyezkednek el. Pár perces sétára található a Forum Romanum, a Kolosszeum, Traianusz Piaca és más látnivalók.

De apartmanjaink nem romokban hevernek – a legjobb szórakozási lehetőségeket kínálják Rómában vagy bárhol máshol.

A turisták és üzletemberek, akik az Antica Residenza Monti Rómában foglalnak szállást, látni fogják, hogy apartmanjaink mindennel felszereltek, amire szükségük lehet.

Apartmanjainkban önálló légkondicionálás és fűtés van, műholdas televízió, dupla üvegezésű ablakok, hangszigetelt falak és teljesen felszerelt konyha várja Önt.

Töltse vakációját egy tágas apartmanban – egy olyan helyen ahol lazítani tud, a Trastevere szűk utcáin vagy a zsúfolt Vatikáni Múzeum termeiben töltött nap után.

Ha szeretné megnézni szobáinkat, nézze meg a Virtuális Túrát vagy a Videó Túrát. Vagy ha már döntött, látogassa meg az Online Foglalási Központot!

ELÉRHETOSÉG ELLENORZÉSE


arrow

Online Foglalás
Korszerű online foglalási rendszerünk lehetővé teszi, hogy azonnali visszaigazolással foglaljon előleg nélkül.

 
arrow

Videó Túra
Tekintsen meg egy exkluzív online Videó Túrát az Antica Residenza Monti Rómáról, hogy érezze át a hely hangulatát, mielőtt megérkezik.

Antica Residenza Monti Rome

Antica Residenza Monti Rome | Via dei Serpenti, 15, 00184 Roma | Tel. +39 06 4815736 | Fax +39 06 4885837 | E Mail: marketing@therelaxinghotels.com | P.Iva 5134461002
Site designed and maintained by : Fisheyes Ltd | Copyright (c) Residenza Monti | All Rights Reserved