Antica Residenza Monti Róma – Főoldal
 
Antica Residenza Monti Rome
              Különleges Ajánlatok
Főoldal Apartmanok Szolgáltatások Helyszín Videó Túra Virtuális Túra GYIK
Főoldal Apartmanok Szolgáltatások Helyszín Videó Túra Virtuális Túra GYIK
Foglalasok
               
               

Mi?
Az Antica Residenza Monti Róma nem a hétköznapi utazóknak való hely. Ha szereti úgy látni a dolgokat, mint a helybéliek, ha szereti úgy élni az életet, ahogy a rómaiak, ha értékeli a függetlenségét, akkor ez az Ön számára az igazi hely.

Miért Mi?
Csak, mert feláldozza a fensőbbségi közösségi érzést, amit egy szálloda nyújt, ne gondolja, hogy fel kell áldoznia a stílust is. A mi hat turista apartmanunk Róma legfényűzőbb rövid-távra kiadható apartmanjai közé tartoznak: páros és stúdió apartmanjaink mindegyik Róma legmodernebb 4 csillagos szórakozási lehetőséget kínál. Ezek közé tartozik a műholdas televízió és egy mindennel felszerelt konyha. Apartmanjaink díszítése elegáns és modern – mindegyik tágas, napfényes és kétségtelenül kényelmes!

Több mint egy vakáció
Ha hosszabb időre van itt, mint turista vagy üzleti ügyben érkezett az Antica Residenza Monti Róma apartmanjai megfelelőek Önnek: érezze jól magát az Örök Városban a túlzott éjszakai árak nélkül, amelyek egy életre adósságba keverik! Akik igazán értékelik a város kultúráját, vakációjukat olyan apartmanokban töltik, mint a miénk és úgy látják Rómát, mint a rómaiak.

A Központi Fekvés Kényelme
Könnyedén elsétálhat biztonságos apartmanjából számos étteremig, üzletig és mindenek előtt a történelmi helyekig. És ha visszaérkezett az Antica Residenza Monti Rómába úgy fogja magát érezni mint otthon – nem lesznek bóklászó idegenek, sem basáskodó idegenvezetők a hallban.

Önellátás az Örök Városban
Hozzon egy tájékozott döntést, mikor lefoglalja római utazását. Lépje túl a tipikus szálloda határait, hogy egy újfajta üdülési tapasztalatot szerezzen Róma egyik legszebb stúdió vagy páros apartmanjában.

 
ELÉRHETOSÉG ELLENORZÉSE


arrow

Foglaljon Biztonságosan Online
Használja az új, teljesen biztonságos rendszerünket, hogy lefoglalja szállását, amely most több nyelven működik és több kártyatípust fogad el.

arrow

Különleges Ajánlatok!
Válasszon az egész évben futó fantasztikus ajánlatainkból – versenyképes árak és utolsó perces akciók állnak rendelkezésre minden évszakban.

 
arrow

Videó Túra
Új! Élvezze a Residenza Monti Videó Túrát, mielőtt megérkezne...

Antica Residenza Monti Rome

Antica Residenza Monti Rome | Via dei Serpenti, 15, 00184 Roma | Tel. +39 06 4815736 | Fax +39 06 4885837 | E Mail: marketing@therelaxinghotels.com | P.Iva 5134461002
Site designed and maintained by : Fisheyes Ltd | Copyright (c) Residenza Monti | All Rights Reserved